Zavirite u dom Zorice Brunclik: U njenoj kući (ne)očekivano dominira jedna boja!

Slavna folk pjevačica Zorica Brunclik stekla je popularnost zbog svog glasa i popularnih pjesama, ali ono što uvijek privuče pažnju jeste njen autentičan stil koji je godinama izdavaja na javnoj sceni, piše Lisa.rs.

zorica-brunclik (1)

Pjevačica je uvijek nosila upečatljive modne detalje, poput cvijetnih vjenčića i neobičnih naočara, a naročito je ističe njena roze kosa po kojoj je Zorica uvijek prepoznatljiva. Svoj raskošan i neobičan stil primjenila i u svom domu, pa u njenom enterijeru vladaju jarke boje, poput ružičaste i crvene u kombinaciji sa bijelom.

Zoričina kćerka Zlata Aranđelović često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz porodičnog doma, posebno kada su u pitanju specijalne prilike. Tako je jednom prilikom objavila fotografiju trpezarije koja je zainteresovala mnoge njene pratioce. Trpezarija je izgledala spremljeno za praznični ručak i na trpezi se ističu zanimljivi detalji poput cvijeća, svijeća i crvenih ukrasa. Posebno što je privuklo pažnju javnosti jesu stolice u kombinaciji bijele i roze nijanse.

zorica-brunclik (2)

Sudeći fotografijama na društvenim mrežama porodica uživa da provodi zajedničko vrijeme za trpezom. Zlata je objavila i fotografiju drugog trpezarijskog stola, ali ovoga puta detalji nisu bili u prvom planu. Za razliku od prethodne trpezarije ovu odlikuje jednostavan stil i dominacija bijele boje.

zorica-brunclik (3)

Porodica uživa u zajedničkim trenucima, a naročito u vrijeme praznika. Prošlog Božića Zlata je objavila na Instagramu fotografiju praznične trpeze i božićne česnice i napisala: “Ništa bez mamine božićne česnice!”

zorica-brunclik (4)

Poseban kutak u domu jeste autentičan kamin u kome pored članova porodice Zorice Brunclik voli da uživa i kućni ljubimac poznate pjevačice.

zorica-brunclik (5)

Dom Zorice Brunclik obiluje mnoštvom zanimljivih detalja, ali najizraženije je raznobojno cvijeće koje krasi pjevačicinu baštu. Kada se pojavila fotografija cvijeća iz dvorišta ove poznate porodice cela javnost je bila oduševljena bogatom i zanimljivom cvijetnom dekoracijom.

Pjevačica uživa u cvijeću, pa je cvetnu dekoraciju iz bašte prenijela i u svoj dom. Korpica sa cvijećem u ljubičastoj i roze nijansi glavna je dekoracija u dnevnoj sobi.

zorica-brunclik (6)

Posebno zanimljiv kutak u kući jeste soba u kojoj se nalazi krevet prekriven baldahinama i stočić u bijeloj boji na kojem se nalaze pjevačicini zanimljivi modni detalji.

Neobičan i upečatljiv prostor u domu slavne pjevačice jeste soba za igru u kojoj se nalazi sto za kartanje i sto za bilijar. Soba je u staklu, pa se iz nje vidi raznobojna bašta.

zorica-brunclik (7)

Dom slavne pjevačice dobija poseban sjaj za vrijeme novogodišnjih praznika. Slika velike novogodišnje jelke koju je podijelila Zlata oduševila je njene pratioce. Na raskošnoj jelci bijele boje posebno se ističu velike kugle u ružičastoj nijansi i zanimljivi srebrni detalji sa šljokicama.

zorica-brunclik (8)

Porodica uvijek iznenadi svoje obožavaoce zanimljivom fotografijom i čestitkom za Novu godinu, pa mnogi već za koji dan očekuju da vide kako će ovoga puta slavna pjevačica čestitati praznike. Pogledajte kako je pjevačica prošle godine čestitala praznike obožavaocima!

zorica-brunclik (9)

Izvor: stil.kurir.rs

Vaš komentar na članak: